Story

According to the design team behind PaperCut in Melbourne's Hawthorn, it was important to create a highly resolved commercial environment that allowed its workforce "to understand the evolution of the company, while also working to grow with it into the future."

For its headquarters, PaperCut took inspiration from its global expansion, while also celebrating the talent that makes up the company:

 

"The end result is more than a fancy office: it is the PaperCut story told in three dimensions. Quite literally, the story of the company has been written on the wall, told through a custom-designed wall graphic, a tree where each branch recounts the history of PaperCut." – Cube Architects.



Completed: July 2017

Details

Project Type
Commercial
Location
Hawthorn & Camberwell, Victoria

More Info

Client
Papercut
Project Management
Jones Lang LaSalle
Interiors
Cube Company

Subscribe

Subscribe here and let us keep you informed.

Thank you

You have been subscribed.